Tänk ut ett tema till möhippan

Oftast är det inte bruden själv som planerar sin möhippa. Men det kan vara kul om man frågar henne om hon har några idéer eller önskemål. Det är ju trots allt hennes speciella dag. Det finns vissa som anser att det ska vara helt och hållet en överraskning, medan andra kanske tycker att det är kul att få vara med och bestämma. Oberoende av vad man väljer så är möhippan väldigt rolig att planera eftersom det finns så många roliga och olika aktiviteter man kan ägna sig åt.

Populära teman

Man kan antingen söka på internet efter inspiration till möhippan om man inte känner att man har en massa idéer själv. Det är endast fantasin som sätter gränser när det kommer till att planera en möhippa. Antingen kan man ha ett tema, som till exempel prinsesstema och klä ut bruden till en prinsessa. Eller så kan man kanske ha mexikanskt tema där alla måste ha stora sombreros och mustascher. Oberoende vad man väljer för tema så kan det vara kul om man trycker upp profilkläder till den här dagen. Om man vill så kan man trycka kepsar till alla som är med och skriva något kul på dessa. Det är alltid lyckat.

Klassiska teman på en möhippa

Vanligtvis brukar möhippan handla om att nästan förnedra bruden fast på ett roligt sätt såklart. Hon får göra saker som kanske är lite pinsamma, som att samla kyssar på stan eller gå runt i roliga kläder. Sedan finns det de som väljer mer moderna teman där man kanske flyger hobbyflygplan, spelar in en cd eller varför inte göra en musikvideo som man sedan kan visa på bröllopet? Som sagt, det är endast fantasin som sätter gränserna och man kan göra den här dagen hur kul som helst. Kom ihåg att ta med kameran!