Sminket är viktigt!

När man ska gifta sig så är det viktigt att man känner sig trygg och vacker. Det är därför så otroligt viktigt att man hittar en bra makeup-artist för bröllop som kan fixa sminkningen. Det är så många olika saker som man måste tänka på och om man redan har fullt upp med att planera allt annat så kan det vara bra om man helt enkelt bara anställer en person för att ansvara för sminkningen. Man kan antingen låta samma person göra både håruppsättningen och sminkningen, eller så skaffar man sig experter på de två områdena.

Låt ett proffs fixa sminket

När det väl är dags för den stora dagen så kan det vara bra om man har provat sminkningen några gånger innan. Tänk på att sminket ska vara av bra kvalité så att du inte svettas och förstör det. Eller om det är så att du börjar gråta eller bara fäller en liten tår så är det viktigt att du har vattenfast mascara. När man anställer ett proffs så tänker de redan på de här sakerna så man behöver inte oroa sig. Man kan helt enkelt fokusera på de andra bitarna av bröllopet som också ska planeras.

Prova sminkningen i god tid

Innan bröllopet så bör man ha provat både håruppsättning och sminket några gånger innan. Först kan man prova lite olika stilar för att sedan välja ut något som passar temat på bröllopet, klänningen och färgerna. Man kan ta med sig ett exempel på de färgerna som man kommer ha i buketten för att se till att man får något passande i sminkningen. Sedan är det mycket upp till hur man känner sig i sminket. Vissa saker kan vara jättefint på vissa, medan se hemskt ut på andra. Prova dig fram tills du hittar något som passar dig riktigt bra.