Dela ut presenter till gästerna

När du ska gifta dig kan det vara kul att även dela ut något till dina gäster. Vanligtvis är det brudparet som ska ta emot presenter men en av de hetaste trenderna just nu är att även brudparet ska ge sina gäster något. Det behöver inte vara något stort eller dyrt, men det kan vara något personligt och som gästerna kommer spara.

Engångskameror

En smart idé är att ställa ut engångskameror på olika platser där man har bröllopet. Alla får vara fotografer och sedan är det kul när man ska framkalla bilderna och se vad det blev av dem. Idag använder sig alla utav sina telefoner och det kan då leda till att bilderna blir lite opersonliga eller att man aldrig kommer sig för att skriva ut dem. Med en engångskamera måste man framkalla bilderna.

En giftbox eller goodiebag

Man kan ge alla gästerna en liten presentbox med olika saker där man tryckt sina egna namn på. Det blir som en form av marknadsföring av ens eget bröllop och något som kommer påminna gästerna om er stora dag. Man kan såklart välja om man ska slänga med tröjor, kepsar, vattenflaskor och så vidare. Det är väldigt uppskattat både bland de yngre och äldre gästerna.

Något som fyller en funktion

Det kan vara smart att ge sina gäster något som fyller en funktion och inte bara är en kul grej för stunden. Till exempel skulle man kunna ge dem något som till exempel en solfjäder om det är väldigt varmt ute. Eller så kan man ge alla kvinnorna flipflops eftersom det kan värka ganska mycket i fötterna efter en heldag i klackar. Sedan så kan man låta fantasin flöda och komma på egna personliga små saker. Det är din fantasi som sätter gränserna. Kolla på olika hemsidor för att få tips och idéer.