Presenter till gästerna

Något som är väldigt uppskattat på bröllop är när man ger presenter till gästerna. Detta är något som de kan använda för att minnas er stora dag. Man kan välja olika sorters presenter men något som brukar vara väldigt uppskattat är så kallade profilkläder. Tack vare att det finns tryckerier som endast tar emot beställningar online har priserna på dessa sjunkit jättemycket.

Känslan av ett kungligt bröllop

När man planerar sitt bröllop så brukar man oftast tänka att det är första och sista gången man gör detta, därför är det viktigt att man får allting att bli alldeles perfekt. När prinsen gifte sig med sin Sofia var det ett riktigt kungligt bröllop med många kändisar på gästlistan.

Förslag på profilkläder att dela ut på bröllopet

Dela ut en snygg t-shirt med ert bröllopstryck på till era gäster är något som alltid är uppskattat. Eller så kan man ge något som en keps till alla. Det är enklare att ge sådant som man inte behöver ge någon särskild storlek för, som till exempel kepsar, vattenflaskor och så vidare. Man kan ju fundera lite på vad som kan vara trevligt att få med tanke på den årstiden det är. Om man har ett sommarbröllop så kanske man hellre ska ge en t-shirt eller ett badlakan istället för att ge en mössa vilket skulle passa bättre på vintern.

Ge en giftbox till dina gäster

Om man har tid och budget för det kan man ge sina gäster en hel box med roliga saker som är tryckta med era namn på. Eller så kanske man har valt en hashtag för sitt bröllop och vill att alla ska få ta del av denna och därför trycker man den på alla gåvorna. Det är ett trevligt minne och väldigt uppskattat bland gästerna. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.