En bra makeup-artist är ett måste

Att gifta sig och få ha ett alldeles eget bröllop och vara prinsessa för en dag, det är mångas dröm det. Man kan ha planerat den här dagen sedan man var liten och därför är det viktigt att komma ihåg allt när den här dagen närmar sig. Man vill ju nämligen inte att något ska gå fel. Man får bara en chans att gifta sig (kanske). Något som är särskilt viktigt är att man har en bra makeup-artist för att fixa sminkningen. Man måst nästan prova sminkningen några gånger innan själva bröllopet så att man hittar färger och smink som passar en.

Beställ en proffssminkning

En dålig sminkning kan förstöra den finaste dagen, CreativeAir kommer till er önskade adress och utför sminkningen! Det här är ett väldigt bra alternativ för dig som vill se perfekt ut hela dagen och bli behandlad som den prinsessa du är för en hel dag. När du anlitar en expert slipper du oroa dig för att du ska bli sminkad till värsta partypinglan eller att sminket kommer rinna av dig så fort du börjar svettas. Ibland kan det vara klokt att lägga ett lätt lager med smink även på brudgummen eftersom det är en lång dag och man vill ju inte att han ska se glansig ut eller ha mörka ringar under ögonen.

Välj en sminkning som passar dig

När man väl ska gifta sig så brukar det vara många som väljer en mer klassisk sminkning som är romantisk och vacker. Man kan undvika starka färger och svarta linjer eftersom det kan ge lite mer partyintryck istället för bröllop. Man skulle även kunna ta med sig sin brudbukett när man ska bli sminkad för att få samma nyanser på ögonlocken som i buketten. Ingenting är för viktigt på den stora dagen så stå på dig!