Dela ut presenter på ditt bröllop

När man gifter sig så är det vanligast att man själv får presenter. Men det har blivit mer och mer populärt idag att även gästerna som kommer till bröllopet får ta del av presenter.

På internet kan du beställa profilkläder och få de direkt levererade till din dörr. Det finns ett stort utbud av olika produkter som man kan välja.

Om man vill så kan det även vara trevligt att ge sina gäster giftbags eller goodiebags. I dessa kan man lägga flera olika produkter som man tryckt upp för bröllopet. Man kan även slänga med lite roliga saker som kanske visselpipor, tomtebloss eller varför inte en påse med ris?

Låt din fantasi flöda

Det är endast din fantasi som sätter gränserna när det kommer till att komma på vad du ska ge dina gäster.

Om du har svårt att komma på något alls så finns det mycket inspiration att hämta på nätet. Läs bloggar om bröllop eller kolla på hemsidor som jobbar med profilkläder så att du får bästa informationen om de hetaste trenderna just nu. Sedan kan man såklart välja att sätta ihop en kombination av olika saker.

Men det är lätt hänt att priserna springer iväg snabbt om man gör det. Se till att ha en budget för den här posten och håll dig till den. Man kan alltid välja att lägga till saker på slutet om man upptäcker att man har mer pengar.

Ett minne för livet

När man ger profilkläder på sitt bröllop så ger man sina gäster något som kommer påminna dem om din speciella dag. Förhoppningsvis hade även de trevliga minnen från den här dagen och därmed är presenterna något som kommer få även dem att plocka fram fina minnen. Sedan är det såklart även bra om presenterna fyller någon form av funktion också!