Få den sminkning du vill ha och längtar efter

När man ska sminkas inför den stora dagen så är det många saker som är viktiga att tänka på. Dels så vill man ha en sminkning som sitter bra hela dagen, eftersom det är en lång dag man har framför sig, dels så är det viktigt att tänka på små saker som att till exempel ha vattenfast smink så att du inte blir helt svart kring ögonen om du fäller en tår eller två.

Skaffa en pålitlig makeup-artist

Creativeair ordnar din brudsminkning och kommer ut till din adress. Det är bra om man provar sminkningen några gånger innan den stora dagen. Man kan då känna efter med färgerna och kvaliteten på sminket. Om man kör på billiga varianter så kan det vara så att det täpper till porerna och man kan bli väldigt varm samt det kan leda till att man får mycket finnar och igentäppta porer vilket man inte vill ha på bröllopsdagen eller någon annan dag för den delen heller.

Fundera på hur du vill se ut

När man ska gifta sig så kanske man inte ska gå på en festsminkning utan kanske hellre välja något som är mer klassiskt, vacker och romantiskt. Det finns många saker som man kan välja mellan och därför är det smart att provsminka några gånger innan den stora dagen. Sedan kan man alltid välja att ha med sig lite smink i en väska så att man kan bättra på sminkningen innan festen. Då kanske man vill lägga till lite starkare drag kring ögonen, tydligare drag vid kindbenen och så vidare.

Tänk på brudgummen också

Om man ska gå en hel dag och vara fin på alla bilder så kan det vara smart att lägga en lätt sminkning även på mannen så att han inte ser blank ut eller har svarta ringar runt ögonen.